Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-vaVezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

#1OfflineCaBRoN 

  Posted la data de Mier Mar 26, 2014 12:31 pm

Membru RedQuest

avatar
Membru RedQuest
Cum sa jucam Feed The Beast (Ftb)
Introducere: Ce inseamna Ftb? Ftb este un mod asemanator cu Tekkit. El insemnand Feed The Beast. El include 93 de moduri iar asta face diferenta dintre el si Tekkit deoarece, Tekkit contine doar 32 de moduri.

Prima data descarcam Launcher-ul cracked: zippyshare.com /v/21208827/file.html

1. Descarcam acel Launcher de mai sus.

2. Dupa ce l-am descarcat face-ti un folder pe desktop numit ''Ftb'' si pune-ti inauntru fisierul descarcat.

3. Dupa ce ati pus fisierul inauntru acum trebuie sa da-ti click dreapta pe fisierul zip (cel pe care la-ti descarcat si pus in folderul ''Ftb'') si apasati pe Extract files here sau Extract here.

4. Dupa ce ati facut asta apasati dublu click pe acel fisier numit ''FTB Cracked (popaia) Minecraft-Romania.Com'' care este in format .jar, asta nu este nicio problema. Voi da-ti doar dublu click pe el si va porni automat.

5. Dupa ce la-ti pornit acum va aparut 2 ferestre. Una numita Console si una Launcher. Voi puteti inchide acea fereastra numita Console deoarece nu aveti nevoie de ea.

6. Acum da-ti pe ''Create a profile'' si puneti-va acolo Username-ul si Password-ul contului de pe http://Www.Minecraft.Net.

7. Odata ce ati creat un porfil apasati pe ''Launch''. Dupa apasare va aparea o mica fereastra care va zice sa da-ti update. Dar voi ve-ti apasa pe ''No''.

8. Acum va trebui sa asteptati ceva timp pentru a porni jocul fiindca dureaza deoarece are 93 de moduri si trebuie sa le incarce pe toate si va dura cateva minute.

9. Dupa ce s-a incarcat va duceti la Multiplayer si adauga-ti ip-ul serverului nostru.

10. Pentru a avea un joc foarte bun si fara lag urmareste pasii acestia: Cu totii avem lag pe serverul de FTB,oricat de bun calculator ai avea.Modurile in numar foarte mare suprasolicita calculatorul si de aceea o sa iti mearga mai greu.

Cateva sfaturi pentru a mari FPS-ul jocului vor fi prezentate in urmatoarele randuri.
*Setati render distance pe normal-short-tiny. Sugerez sa il pastrati pe short.
*La performanta setati: Max FPS
*La Grafica setati pe Fast (ruleaza mult mai bine jocul asa)
*La View Bobbing setati pe off.
*Deschideti inventarul si apasati pe tasta O .Acest buton dezactiveaza itemele din dreapta si creste radical fps-ul.Daca aveti nevoie de un recipe apasati din nou pe O si o sa se activeze din nou.
*Folositi un Game Booster.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum