Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-vaVezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

#1OfflineCaBRoN 

  Posted la data de Mier Mar 26, 2014 12:28 pm

Membru RedQuest

avatar
Membru RedQuest
Pasul 1 - Texture Pack: Prima data va trebui sa cautam un pachet de texturi. Pentru a face asta putem cauta pe Google click
RETINETI! Texturile sunt de mai multe feluri: 16x, 32x, 64x, 128x, 256x si 512x. Texturile de la 32x+ sunt HD si va va trebui CliCk pentru a le instala. Daca dorim doar 16x folosirea lui nu este necesara.

Pasul 2 - Instalare / Dezinstalare (non-HD): Am downloadat pachetul de texturi Exemplu pe desktop, deschidem Minecraft si dam click pe butonul Texture Packs and Mods de sub Multiplayer dupa care dam click pe Open Texture Packs Folder de langa Done. Ne va aparea pe desktop folderul texturepacks unde copiem arhiva Exemplu dupa care inchidem fereastra. Cum am inchis folderul texturepacks vedem ca ca in lista de texturi se afla pachetul pus de noi, adica Exemplu, dam click pe el (Asteptam cateva secunde) dupa care pe butonul Done.
Dezinstalarea se face dand click pe pachetul Default si stergerea pachetului Exemplu din folderul texturepacks.

Pasul 2.5 - Instalarea / Dezinstalare (HD): Daca dorim sa instalam un pachet de texturi HD downloadam CliCk (de la pasul 1) oriunde dorim, il deschidem si dam click pe butonul Patch dupa care asteptam cateva secunde si urmam pasul 2.
Dezinstalarea se face ca la pasul 2 dupa care dam click pe butonul Unpack din MCPatcher HD.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum